MENIU

Protest spontan la un eveniment găzduit de Rihanna. "Ruşine, Rihanna!"

Mai mulţi activişti care militau pentru drepturile animalelor au protestat în timpul evenimentului de lansare a noului parfum al Rihannei. Aceştia au acuzat-o pe artistă că poartă haine din materiale de origine animală.

Lansarea oficială a noului parfum al cântăreţei Rihanna a fost marcată de un incident neaşteptat.

Evenimentul desfăşurat în cartierul Brooklyn din New York a fost întrerupt, pentru scurt timp, de un grup de activişti care militau pentru drepturile animalelor.

Protestatarii au criticat-o pe artista în vârstă de 27 de ani pentru faptul că nu de puţine ori a ales să îmbrace haine confecţionate din materiale de origine animală.

Aşadar, manifestanţii s-a adunat în faţa magazinului Macy's, unde avea loc lansarea, apoi au pătruns în interior afişând pancarte cu fotografii ale unor animale însoţite de sloganuri precum „Cine a murit pentru blana ta?” şi „Jupuit de viu”. De asemenea, activiştii au scandat „Ruşine, Rihanna!”.

Mai mulţi agenţi de securitate au intervenit pentru a-i dispersa pe manifestanţi, iar protestul a luat sfârşit.

Rihanna a mai fost criticată şi în trecut pentru faptul că poartă accesorii vestimentare din blană naturală. Mai mult, în anul 2012, a fost agresată fizic şi verbal de activişti ai organizaţiei PETA (People for the Ethical Treatment of Animals), după ce apăruse în public cu o pereche de cizme spectaculoase, foarte înalte, din piele de şarpe.