MENIU

Primele poze cu bebeluşul actriţei Liv Tyler. Cum arată micuţul Sailor

Actriţa Liv Tyler a făcut publice primele fotografii cu cel de-al doilea fiu al său. Bebeluşul vedeti şi al iubitului ei, Dave Gardner, s-a născut în luna februarie.

Actriţa americană Liv Tyler a publicat pe Instagram primele fotografii cu fiul ei, Sailor. Băieţelul a venit pe lume în luna februarie 2015 şi este al doilea copil al artistei, scrie Hello! Magazine.

„El este frumosul nostru băieţel, Sailor Gene Gardner. Are 6 luni. Sunt atât de îndrăgostită şi recunoscătoare”, a scris vedeta în dreptul uneia dintre pozele cu bebeluşul.

La scurt timp, Dave Gardner, tatăl băieţelului şi iubitul actriţei, a postat şi el aceeaşi fotografie, însă cu un mesaj diferit: „Minunatul nostru băieţel... Sailor Gene Gardner. Slavă Domnului că este la fel de frumos ca mama lui”.

Imaginile au adunat imediat zeci de mii de Like-uri pe reţeaua de socializare.

Liv Tyler, în vârstă de 38 de ani, mai are un fiu, Milo, în vârstă de zece ani, cu fostul său soţ, Royston Langdon. Partenerul său de viaţă, David Gardner, are şi el un fiu, Grey, în vârstă de şapte ani, cu fosta soţie, Davinia Taylor.

Tyler s-a despărţit de soţul ei, muzicianul britanic Royston Langdon, în 2008, după şase ani de mariaj, în timp ce David Gardner, care lucrează în domeniul managementului sportiv, a divorţat de actriţa Davinia Taylor în 2010.

Liv Tyler este fiica solistului formaţiei Aerosmith, Steven Tyler, şi a fostului model Bebe Buell. Ea a debutat în industria de divertisment în 1991, printr-un contract cu firma Polaroid, iar primul său rol a fost în 1994, în filmul „Dincolo de tăcere”/ „Silent Fall”. Rolul care i-a adus celebritatea este cel al prinţesei elfilor Arwen din trilogia „Stăpânul inelelor”.