MENIU

Prima imagine cu fetiţa celebrului cântăreţ Adam Lavine

Adam Levine, vocalul formației Maroon 5, a devenit tată pentru prima dată. Soția lui, modelul Behati Prinsloo, a născut o fetiță, care va fi botezată Dusty Rose.

În urmă cu doar câteva ore, artistul a publicat prima imagine cu fetiţa, iar fanii săi au fost în delir. Sarcina fotomodelului namibian în vârstă de 27 de ani a fost anunţată public în martie şi cei doi i-au ţinut pe fani la curent cu evoluţia acesteia prin reţelele de socializare.

 Adam Levine, în vârstă de 36 de ani, şi Behati Prinsloo, în vârstă de 26 de ani, s-au căsătorit în 2014, în oraşul Cabo San Lucas din Mexic. Ulterior, solistul Maroon 5 a vorbit despre dorinţa sa de a-şi întemeia o familie cu celebrul "înger" al casei de lenjerie intimă Victoria's Secret.

Formaţia Maroon 5 s-a bucurat de mare succes odată cu lansarea albumului de debut, "Songs About Jane", în 2002, pentru care a fost recompensată cu un premiu Grammy. Trupa americană a lansat trei albume de studio, care s-au vândut în peste 15 milioane de copii pe plan mondial.