MENIU

Pippa Middleton a dezvăluit secretul celebrului său posterior

Pippa Middleton a devăluit secretul celebrului ei posterior

De cand a aparut ca domnisoara de onoare intr-o superba rochie alba, la nunta ducesei de Cambridge cu printul William, Pippa Middleton a devenit favorita presei si i-a fascinat pe toti cu felul in care arata.

Despre nunta regala din anul 2011 s-au scris pagini intregi, multe fiindu-i dedicate nu miresei, ci posteriorului Pippei Middleton. Legat de acesta, sora sotiei printului William a dezvaluit care este arma ce o ajuta sa se mentina in forma - fitnessul militar, scrie ziare.com

In varsta de 30 de ani, Pippa scrie, in propria rubrica din editia de februarie a revistei Waitrose, ca este dependenta de acest sport, arata Mirror.

Clasele dure de fitness in stil militar sunt cele mai recente activitati sportive introduse in programul ei de intretinere. Pippa face in mod regulat si cursuri de pilates cu celebrul guru Margot Campbell si a participat chiar la o competitie de schi fond, pe o distanta de 90 de kilometri.

Cat priveste noul sport introdus in rutina sa, fitnessul militar, Pippa este nevoita sa participe la sesiuni dure de antrenament, similare provocarilor istovitoare stabilite pentru membrii fortelor armate.

Mai multe articole despre:
posterior Pippa Middleton