MENIU

Pavel Bartoș este în lacrimi! A murit

Tragedie pentru îndrăgitul actor Pavel Bartoș. Mama sa s-a stins, miercuri spre joi noaptea, într-un spital din Bacău. Femeia a avut o lungă suferință din cauza problemelor hepatice, informează bzi.ro.

Pavel Bartoș s-a ocupat discret de problemele de sănătate ale mamei sale, fără a oferi detalii publice. De starea ei se ocupa socrul actorului, care are o funcție de conducere într-un important spital din București.

În urma unui apel la 112 efectuat în cursul noptii, Ambulanța a fost solicitată la domiciliul mamei lui Pavel Bartoș, întrucât aceasta se simțea rău. A fost transportată de urgență la spitalul municipal Moinești, însă medicii, în ciuda eforturilor depuse, nu au reușit să-i salveze viața.

Surse din cadrul Spitalului Municipal Moinesti spun ca in aceste momente trupul neinsufletit este depus la morga spitalului, iar in cursul zilei de astazi urmeaza ca medicii legisti sa faca necropsia, pentru a stabili cauza mortii. Cel mai probabil, maine, familia va ridica trupul femeii si il va duce in la domiciliul familiei, in Comuna Poduri, judetul Bacau.

 

 

Mai multe articole despre:
deces tragedie Pavel Bartoş lacrimi murit