MENIU

Ozana Barabancea, la un pas de moarte

Ozana Barabancea a trecut zilele trecut prin clipe cumplite, în timp ce se afla la munte, într-o excursie cu prietenii ei.

Jurata emisiunii ”Te cunosc de undeva” de la Antena 1 nu a fost pregătită pentru condițiile de pe munte și nici echipată corespunzător.

Vedeta s-a panicat foarte tare după ce prietena care a convins-o să meargă a lăsat-o în urmă pe traseu, așa că artista a fost nevoită să se descurce cum poate.

Barabancea a povestit pe pagina ei de Facebook întreaga expediție cu probleme: "Am înfruntat moartea! Dacă nu m-am rugat în viața mea .... m-am rugat ieri cât toată viața!!! Am acceptat provocarea de a merge în grup de șapte persoane pe Vârful Omu! 2507 m! Și "prietena" care m-a convins, m-a părăsit pe drum!!!!!! Noroc că era Călugărul Macarie care m-a ajutat! El și Andra, verișoara mea! Și Dumnezeu! Mi-a fost învățătură de minte! Pe vânt, ploaie, ceață și zăpadă... Am ajuns în 12 ore. La Mănăstirea Peștera Ialomicioarei! Cumplit și traumatizant! Ce căutam eu pe prăpastia aia? Mulțumesc că sunt acasă lângă copiii mei! Mulțumesc că trăiesc! Greu! Sânge în genunchi, cu lacrimi în ochi, cu frică și cu rugăciune! Acum sunt lângă copiii mei!".

Mai multe articole despre:
ozana barabancea