MENIU

OLIVIA WILDE a devenit MAMĂ: actriţa a născut un băieţel. PRIMA FOTOGRAFIE cu cei doi

Olivia Wilde
Olivia Wilde a devenit mama unui băieţel. Prima fotografie cu cei doi

Actriţa Olivia Wilde, care este logodită cu actorul Jason Sudeikis, a născut, miercuri, un băieţel, care a primit numele de Otis Alexander Sudeikis, a anunţat artista pe platforma Twitter.

Actriţa, în vârstă de 30 de ani, a anunţat vestea la scurt timp după naşterea băieţelului, pe reţeaua de microblogging Twitter. "Doamnelor şi domnilor, Otis Alexander Sudeikis a părăsit clădirea (eu sunt clădirea)", a scris Wilde, publicând în acelaşi timp o fotografie alb-negru în care apare ţinându-şi băieţelul la piept, conform contactmusic.com.

Olivia Wilde este logodită cu actorul Jason Sudeikis, star al emisiunii de televiziune "Saturday Night Live" şi distribuit recent în pelicula "Noi suntem familia Miller/ We're the Millers".

Cei doi s-au cunoscut în 2011, pe platoul de filmare al emisiunii "Saturday Night Live", şi s-au logodit în ianuarie 2013.

Ambii actori au mai trecut prin experienţa căsătoriei - Jason Sudeikis cu scenarista de televiziune şi producătoarea Kay Cannon, de care a divorţat în 2010, şi Olivia Wilde cu producătorul Tao Raspoli, fiul prinţului italian Dado Ruspoli, de care a divorţat în 2011 -, dar nu au avut copii din aceste relaţii.