MENIU

ȘOCANT!!! VĂDUVA lui LAZAROV e ÎNSĂRCINATĂ?

Surse din anturajul Augustei Lazarov ne-au dezvăluit faptul că aceasta ar putea fi însărcinată, iar cel care întărește zvonurile este chiar Gabriel Fătu.

De mai bine de o jumătate de an, văduva celui mai mare om de televiziune din România, Valeriu Lazarov, se iubește cu actorul Andreas Petrescu. După 5 ani în care l-a plâns pe fostul soț, sefa divertismentului de la Antena 1 a reușit să iubească din nou. Cei doi s-au mutat împreună în vila Augustei din Mogoșoaia, iar surse din anturajul lor ne-au mărturisit că aceasta este deja însărcinată.

“Am auzit că sunt gemeni”

Pentru a confirma cele auzite l-am contactat pe Andreas Petrescu, care nu ne-a răspuns. Știind că sunt cei mai buni prieteni și joacă împreună două piese de teatru, “Mă mut la mama” și “Mă mut la... tata?”, am reușit să vorbim cu actorul Gabriel Fătu, care ne-a dat de înteles că zvonul este adevărat.“Pe mine nu mă intereseză viața privată a nimănui , atâta timp cât abia reușesc să îmi văd de a mea. Șincer, eu nu am auzit că vor avea un copil, ci că voi fi chiar gemeni. Două fete. Andreas încă nu mi-a confirmat, dar când aflu ceva sigur, promit să vă anunț. Un copil e o minune, o bucurie, iar dacă într-adevăr e așa, în scurt timp va fi vizibil”, ne-a mărturisit actorul Gabriel Fătu.

Joacă în primul serial de teatru din România

Andreas Petrescu împreună cu Gabriel Fătu și Adriana Trandafir joacă în două comedii spumoase, care fac parte din primul serial de teatru din România.

În această seară la ora 20:00, se va juca piesa “Mă mut la mama”, la Teatrul Elisabeta, iar marti, 30 septembrie, va fi continuare, “Mă mut la...Tata?”.

Mai multe articole despre:
Valeriu Lazarov Augusta Lazarov Gabriel Fatu