MENIU

Oana Zăvoranu s-a decis ce va face la nici o lună de la moartea mamei ei

<p>Oana Zăvoranu</p>

Oana Zăvoranu s-a decis să dezvăluie ce va face în continuare, la nicio lună de la moartea mamei ei.

Oana Zăvoranu a dezvăluit planurile ei într-o postare pe Facebook.

"Nu stiu daca sa zambesc 'malefic'in coltul gurii la cate baliverne si minciuni mai vad cand mai apuc,sau mai aud prin presa sau tv de mine??!!!!!Sa ma bucur,sa ma supar?...zic ca n-are sens sa ma supar, ca doar e a nu stiu cata oara cand nevorbiti la kilogram,mananca o paine alba 'catarandu-se'pe umerii mei si numele meu:)))... asa'neimportanta'cum sunt
Stai ca m-am hotarat!.... Ma bucur,nu ma mai supar,pt ca stiu ca tot eu am sa fiu bucuroasa la final,cand poate unii o sa fie cam tristuti rau:)))).....zic. Ma apuc de muzica,de film,de emisiuni,casa de productie,si daca imi iese( si stiu sigur ca o sa imi iasa),si cu afacerea de la TATAL MEU ZAVORANU,asa cum am planuit eu sa imi iasa,chiar sunt o ADEVARATA BANICIOIU-ZAVORANU....
Si daca mai am timp,poate mai 'imi ies si din corp in putinul timp liber ramas, ca sa fac niste calatorii astrale',ca sa le spun eu 'anormalelor si ne-vizionarelor',ceea ce eu vad,iar ei/ele nu vad,si nici nu vor vedea,ca am eu grija sa le aburesc lentilele de la ochelari si sa le opturez vizibilitatea( ca pot,sac!!:)))) In rest pe voi frumoasele/frumosii si desteptii mei,va iubesc tare si va pup rrrrrau", a scris Oana Zăvoranu.

Mărioara Zăvoranu a murit pe 17 aprilie, după trei luni de suferinţă petrecute în spitalul de la Fundeni.

Declaraţia incredibilă a Oanei făcută înainte ca mama ei să moară

După mai multe ore de comă,  timp în care la căpătâiul ei s-au aflat menajerere şi omul de încredere, Marioara a încetat din viaţă în jurul orei 9:30.

Medicii au încercat două ore să o resusciteze, dar în zadar! Nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa. Rudele au fost anunţate de asistentele medicale de decesul acesteia.

Oana Zăvoranu, mesaj dur către mama ei

Oana Zăvoranu a reacţionat într-un mod surprinzător după ce spynews.ro a anunţat-o, aseară, că Marioara, mama ei, a intrat în comă.

"Nu cred în nicio comă, în nicio bazaconie! Acest spital este blestemat pentru mine, pentru că tatăl meu a ieşit cu picioarele înainte, operat de această somitate. De trei zile trebuie să pară incoerentă, în comă, ca să mai prostim populaţia. Am arătat deja şi mă plictiseşte subiectul comei, subiectul vomei. Eu nu am dat interviuri când am fost în comă. Astea sunt nişte minciuni şi dacă mai există prosti care să mai creadă, le urez că fie proşti în continuare. Eu sunt orfană. Asta nu e mama mea! Pentru că o mamă nu se poartă aşa. Nu a fost nici mama gemenelor moarte în cutremurul din '77.

Cine este această individă, vreo somitată, vreo artistă, vreo pictoriţă? Că au murit oameni care au contat pentru această şară. Această individă are 3 calităţi: este hoaţa propriilor rude, este un om fără Dumnezeu şi este şi exterm de şireată, mincinoasă şi parşivă! Sunaţi-mă când a crăpat!", a spus Oana Zăvoranu.

Mai multe articole despre:
Oana Zăvoranu marioara Zavoranu