MENIU

Lovitură teribilă primită de Oana Zăvoranu

<p>Oana Zăvoranu</p>

Supărată că vrăjitoarele n-au fost trimise la puşcărie şi că are de plătit statului cheltuieli judiciare de 12.000 de lei, Oana Zăvoranu a întors armele împotriva propriului avocat.

Supărată că vrăjitoarele n-au fost trimise la puşcărie şi că are de plătit statului cheltuieli judiciare de 12.000 de lei, Oana Zăvoranu a întors armele împotriva propriului avocat. Actriţa l-a acuzat pe Viorel Mocanu că i-a luat mii de euro, a trădat-o şi apoi a abandonat-o.
 
Replica avocatului vine însă ca un duş rece pentru brunetă, care va trebui, se pare, să-şi găsească un alt apărător. C
u lacrimi în ochi, Oana şi-a spus oful la Antena 1: "Toată lumea e supărată pe mine. De două zile, avocatul meu nu-mi mai răspunde la telefon. Mulţumesc frumos, Viorel Mocanu! Probabil că n-au fost bune miile de euro pe care i le-am dat. Am fost părăsită de ambii avocaţi. Toţi sunt plătiţi, nu sunt datoare nimănui".
 
Contactat de "ring", avocatul Viorel Mocanu a reacţionat la acuzaţiile clientei sale: "Deontologia profesională mă obligă să nu comentez aceste afirmaţii ale Oanei şi să păstrez confidenţialitatea detaliilor relaţiei profesionale dintre mine ca avocat şi Oana Zăvoranu - client. Oana n-ar trebui decât să fie sinceră, e suficient şi va câştiga această luptă cu " vrăjitoarele ".
Mai multe articole despre:
Oana Zăvoranu avocat