MENIU

Oana Zavoranu il ameninta cu moartea pe Vadim Tudor: „Îl ingrop pe cheltuiala mea, în cimitirul meu”

Oana Zăvoranu, prima declaraţie după moartea mamei ei

Razboiul dintre Oana Zavoranu si Corneliu Vadim Tudor nu se incheie nici dupa moartea Marioarei Zavoranu. Invitata prin legatura telefonica aseara la “Un show pacatos” diva din Dorobanti a tunat si a fulgerat la adresa politicianului.

„Dacă il văd o să il bat, dar il bat rau. O sa îi dau un pumn în cap... Vadim Tudor este autorul moral in ceea ce priveste moartea mamei mele. Omul asta, daca dai mâna cu el te-ai umplut de paduchi. Daca dai mana cu el trebuie sa te duci sa te dai cu dintr-alea ca la caini, sa nu te manance paduchi. Spuneti-mi daca stiti vreun om in tara asta, cu care acest nefericit, chinuit, ca el este chinuit de el, nu stie ce cauta el in viata lui, spuneti-mi daca exista persoana care a dat mana cu acest individ si nu si-a blestemat zilele vreodata.”

„Spuneti-mi daca exista persoana in Romania pe care sa nu o fi injurat acesta fiinta. Daca esti persoana are niste chestii standard, daca esti barbat are niste chestii standard. Ii promit ca va fi la spitalul 9 cine-si va dori el, doar sa-mi spna cine vrea, eu ma voi ocupa special sa il duc acolo, dupa care tot eu, ca o credincioasa, il voi ingropa crestineste, pe cheltuiala mea, in cimitirul meu. Nu cred ca il primeste cineva pe undeva, ca la cata saracie e in gatul lui acum, nu cred ca are nici loc de veci. El nu stie decat sa improaste cu noroi. Este culmea ca fara sa ii fac nimic, el minte, iar cand se duce la mama spune, fata mea. Iar atunci pe mine ma iau niste friguri pe sira spinarii.”

„Daca puteam sa ii zmulg beregata prin televizor. Eu sunt fata ta? Adica tu esti tata? Nu puteam sa-i zmulg beregata prin televizor, ca tatal meu e unul singur, si e sufletul meu. Ne povesteste sa fim buni, credinciosi, apoi incepe iarasi. Fata mea vino si fa pace cu mama ta, nu e bine sa va aveti rau. De fapt erau niste vrajeli, ca de fapt el nu stia cum sa mai scoata de la mama niste bani”, sunt cateva din replicile dure pe care le-a adresat Oana Zavoranu la adresa lui Corneliu Vadim Tudor.