MENIU

Oana Zăvoranu, executată silit

<p>OANA ZĂVORANU</p>

Oana Zavoranu va fi executata silit. Avocatul lui Pepe a dezvaluit ca a luat deja legatura cu un executor judecatoresc, dar bruneta spune ca nu se teme.

Oana Zăvoranu a fost data in judecata de Pepe pentru calomnie, iar magistratii au decis, in 2013, ca ea sa plateasca daune morale in valoare de zece mii de lei. Cum nici pana acum cele doua parti nu au ajuns la o intelegere, urmeaza executarea silita, scrie ziarulring.ro.

"Nu are de ce să mă execute, el nu a plătit taxa de timbru. I s-au dat 10.000 de lei, la suma asta trebuia, din banii lui, să plătească taxă de timbru, iar el nu a plătit nimic. De ce nu m-a executat mai de mult? O să îi donez domnului Pascu o pereche de sandale Zanotti şi un pantof de la piciorul stâng, că sunt mai scumpi. Când va dona banii Pascu, vă rog să mă anunţaţi şi pe mine. El nu a dat în viaţa lui o ciocolată. Vrea banii pentru el, e un hămesit. Îl sfătuiesc să-şi plătească mai întâi taxa de timbru. După ce plăteşte boierul, pot să îi dau sandalele şi pantoful. Taxa costă vreo 3.000 de lei, iar sandalele, vreo 6.000. Sau îi dau şi banii, nu-i problemă, dar să văd că îi donează", a spus Oana Zavoranu.

Mai multe articole despre:
Oana Zăvoranu executare silită Pepe