MENIU

O femeie o acuză pe Mihaela Borcea că i-a furat soţul. Care este adevărul?

<p>Mihaela Borcea</p>

Telenovelă în familia Borcea! De data asta, personajul principal este Mihaela. Vedeta este acuzată de o femeie din București că i-a furat bărbatul și că se iubește cu el din toamna anului trecut.

Pe de altă parte, Mihaela se apără și spune că totul este o minciună sfruntată. „Omul este șoferul meu. Nu am nici o relație de alt tip cu el, doar una strict profesională. Mi-a fost prezentat de cineva și l-am ajutat pentru că știam care este situația lui. Am mai mulți șoferi. Problema este că sunt o femeie cunoscută și se fac mereu speculații pe seama mea. De cinci ani sunt un om liber și nu e cazul să fiu implicată în asemenea scandal. Îmi văd de copii, de sănătatea mea. Zilnic îmi fac perfuzii, iar sâmbătă am revenit în țară după un tratament de o săptămână la o clinică în Viena. N-am timp de prostii”, a declarat, pentru Click!, fosta soție a lui Cristi Borcea.

Sorin Rap a confirmat fapul că este șoferul vedetei. „Nu sunt angajat permanent, dar atunci când doamna are nevoie de mine mă cheamă, iar dacă am timp o servesc. Am nevoie de bani ca să-mi întrețin copiii. Mai am un job, iar ăsta este al doilea”, ne-a precizat bărbatul.

Mai multe articole despre:
şofer relaţie Mihaela Borcea Sorin Rap