MENIU

O cunoscută cântăreaţă din România a recunoscut: "Ţin secret de ceva timp... Am spus DA!"

Cântăraţa Sore Mihalache a anunţat, prin intermediul unui articol publicat pe blogul personal, că se căsătoreşte.

Vedeta în vârstă de 26 de ani, care urmează să devină mamă în acest an, a dezvăluit că a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, în urmă cu câteva luni. Sore a recunoscut că în tot acest timp a păstrat cu greu secretul.

"Ţin secret de ceva timp, nu din superstiţie, şi nici nu am vreun plan ascuns, ci pur şi simplu mi-a plăcut la nebunie să fim doar noi doi cei care ştiau. Acum, deja se fac multe presupuneri pe tema aceasta şi m-am gândit că poate a venit momentul că împărtăşesc vestea... Am zis DA! Am zis DA unei promisiuni de suflet, unei legături puternice, unor vise comune şi unei iubiri magice", a scris ea pe blogul personal.

"Nu vă invit să jucăm la nuntă, pentru că, aşa cum am spus mereu, nu fac lucrurile ca la carte. Va mai dura până la petrecerea de trei zile şi trei nopţi. Momentan avem alte evenimente pe care să ne concentrăm atenţia şi să ne dedicăm sufletul (nu-mi mai încap în piele de fericire şi de răbdare). Vă doresc să simţiţi ceea ce simt; e magic!", a adăugat ea în cele din urmă.