MENIU

O cunoscută cântăreață ÎI FACE PRAF pe români: "90% dintre ei sunt IMPOSTORI"

Aura Urziceanu

Celebra artistă de jazz stabilită peste Ocean şi-a revărsat pe blog frustrarea acumulată în ultimii trei ani de tăcere. Aura Urziceanu îşi jigneşte nu doar colegii de breaslă, ci pe toţi românii: "Am o părere extrem de proastă despre români! Cu extrem de puţine excepţii care nici nu mai contează".

Furia Aurei Urziceanu pe români are un motiv banal: în 2011, unul dintre colaboratorii Wikipedia i-a adăugat în CV etnia romă. Revoltată, ea a eliminat informaţia şi a blocat editarea paginii. "Româneii... Grup mare de cel puţin 90% impostori şi «locuitori» temporari pe pământul sfânt românesc! Fiecare naţionalitate are etnia ei de ţigani. (...) N-am absolut nimic de admirat la ei şi niciodată n-am avut vreo legătură cu ei. Nu sunt fana ţiganilor", a scris artista, scrie Ziarul Ring

Nici colegii ei de breaslă nu scapă de "aprecierile" vedetei, care adresează cuvinte dure unor cântăreţi precum Marcel Pavel sau Angela Similea. Mai mult chiar, Aura Urziceanu îi transmite un mesaj "special" interpretei Mihaela Mihai, despre care spune că e "o mincinoasă", dar şi că aceasta cântă "ca o mitralieră, forţat, fără nicio simţire". Culmea, supărarea Aurei Urziceanu se pare că provine de la o dispută legată de un festival desfăşurat acum mai bine de 43 de ani, unde Aura Urziceanu, Mihaela Mihai şi regretatul Aurelian Andreescu au luat locul întâi. "Ştiu despre această poveste, chiar Aura mi-a trimis cele scrise de ea pe blog ca să fie sigură că citesc... E atât de josnică povestea asta încât nu mă poate atinge. Mi s-a tăiat respiraţia când am văzut, dar apoi am rămas calmă. Nu e lumea mea, nu e nivelul meu, nu există", spune Mihaela Mihai.