MENIU

O celebră prezentatoare TV a spus "DA" în Ajunul Crăciunului

O celebră prezentatoare TV a spus "DA" în Ajunul Crăciunului

Magda Vasiliu, prezentatoarea știrilor de la Prima TV, a divorțat în urmă cu puțin timp de Andrei Vintilescu. Cei doi, care erau căsătoriți din anul 2009, au împreună un opil în vârstă de patru ani, pe nume Vlăduț. Dar cum viața merge înainte, prezentatoarea de televiziune s-a logodit.

Prezentatoarea de la Prima TV s-a logodit cu Cosmin Stoian chiar în ziua de ajun. Vedeta și-a schimbat statusul pe pagina sa de Facebook și a postat și o fotografie cu frumosul inel. Cei doi s-au cunoscut chiar pe Facebook, potrivit libertatea.ro.

În urmă cu puțină vreme, Magda recunoștea: "Eu n-am trăit niciodată pentru ce spune lumea. În momentul în care am realizat că eu şi fostul soţ oricum nu mai avem nicio şansă, şi asta se întâmpla undeva prin primăvară, nu m-am dus să caut o altă relaţie. Ne-am separat, fiecare cu treburile lui, eram OK, eram liniştită, îmi creşteam copilul, dacă era să apară, la un moment dat, cineva, foarte bine... Deşi, în momentul ăla, ca orice femeie după o despărţire, ziceam că nu mai vreau să aud de relaţii. Şi s-a întâmplat să apară Cosmin, dar a fost un lu­cru neprogramat, ne aveam în lista de prieteni de pe Facebook. Am început să discutăm, dar fără să ne gândim prea departe".

Mai multe articole despre:
televiziune căsătorie magda vasiliu