MENIU

Noul "SOŢ" al lui Teo Trandafir, SURPRINS de paparazzi: ce face când crede că nu îl vede nimeni

<p>Teo Trandafir </p>
<p>FOTO: <a href="%20http:/www.cancan.ro/actualitate/ce-face-noul-sot-al-lui-teo-atunci-cand-crede-ca-nu-il-vede-nimeni-paparazzii-au-fost-pe-faza-si-au-filmat-tot.html" target="_blank">cancan.ro</a></p>

Teo Trandafir s-a orientat bine. "Sotul" si colegul ei de platou, bucatarul Antonio Passarelli, e un barbat pe care multe femei l-ar vrea la casa lor. Stie sa se gospodareasca singur, iar imaginile surprinse de paparazzii vorbesc de la sine.

Fara doar si poate, lui Teo Trandafir ii plac barbatii independenti, care pot duce greul unei case si fara ajutorul unei femei. Colegul ei de emisiune, chef Antonio Passarelli, este cea mai buna dovada a gusturilor pe care vedeta le are in materie de barbati. Cei doi s-au tachinat reciproc pe tema unei potentiale casatorii si, mai in gluma, mai in serios si-au facut promisiunea unei vieti viitoare in comun. “Lumea deja ne-a cuplat pe Facebook. Spune ca ne sta bine impreuna, ne ureaza “casa de piatra” si toate cele”, a spus, de curand, Antonio Passarelli in emisiunea prezentata de Teo.

“Foarte subtila cererea. Cererea in casatorie, la ea ma refer. Nu te mai sfii, raspunsul este oricum DA”, a fost replica lui Teo, in timp ce-si privea cu drag colegul. Simpatia pe care o nutreste fata de colegul ei este justificata. Antonio Passarelli nu este doar priceput in bucatarie, ci si un barbat pe picioarele lui, la care ar visa multe femei.

“Sotul” lui Teo a fost surprins de paparazzii cancan.ro in timp ce facea cumparaturile la un hypermarket. Greu de spus daca cea care l-a trimis la magazin a fost Teo sau initiativa i-a apartinut, cert e ca s-a dovedit eficient, indeplinindu-si cu brio sarcina.