MENIU

Nimeni nu ştia asta! Dezvăluire incredibilă făcută de Celine Dion despre soţul ei mort

Celebra cântăreaţă Céline Dion a mărturisit că că a sărutat doar un singur bărbat în viaţa ei, pe soţul ei, René Angélil, care s-a stins din viaţă în ianuarie 2016.

Cuplul s-a întâlnit pentru prima dată cand Céline avea doar 12 ani, dar cei doi au avut o relaţie profesională până în anul 1987, când au început să aibă o relaţie. S-au căsătorit în 1994 şi au trăit fericiţi împreună până moartea tragică a lui René, în ianuarie 2016, după o luptă de lungă durată cu cancerul.

Vorbind despre fostul ei soţ într-un interviu pentru CBS sâmbătă seara, Céline a recunoscut că nu a iubit niciun alt bărbat în afară de René, dar şi că toată experienţa amoroasă din viaţă a avut-o împreună cu Rene.

"Înainte să se stingă, a fost foarte, foarte dificil pentru noi toţi ", a spus Céline într-un interviu după performanţa sa cu numărul 1,000 în Las Vegas. "Pentru mine mai ales, şi pentru copiii mei, să-ţi vezi bărbatul vieţii tale să murind câte un pic în fiecare zi. şi când s-a stins, a fost un fel de uşurare pentru mine, după o suferinţă aşa mare pe care o vedeam la bărbatul pe care îl iubesc, singurul om pe care l-am sărutat vreodată, singurul bărbat pe care l-am iubit.". a spus cântăreaţa pentru CBS, conform Mediafax.

René Angélil a decedat la vârsta de 73 de ani, în reşedinţa sa din Las Vegas, "după o lungă şi curajoasă luptă împotriva cancerului", au declarat reprezentanţii acestuia.

Mai multe articole despre:
sărut Celine Dion rene angelil dezvalurire