MENIU

Nae Lăzărescu NU a murit! Vestea care șochează pe toata lumea astăzi. AVEM DOVADA!

Nae Lazarescu

A trecut mai bine de un an de când marele Nae Lăzărescu a dispărut dintre noi si totusi... Teatrul de revistă "Constantin Tănase" l-a afisat astazi ca protagonist principal in distributia unui spectacol.

A trecut mai bine de un an de când marele Nae Lăzărescu a dispărut dintre noi, însă la teatrul de revistă "Constantin Tănase" numele lui încă mai figurează în distribuţiile spectacolelor. Directorul Alexandru Arşinel ne-a mărturisit că toate lucrurile comediantului sunt la loc de cinste, în semn de preţuire pentru tot ce a făcut pentru teatru.

Pe site-ul Teatrului de Revistă, printre actorii care prestează pe scenă se numără în continuare şi regretatul Nae Lăzărescu. Întrebat de "ring" care sunt motivele pentru care actorul figurează pe afişe, Arşinel ne-a explicat că oamenii care se ocupă de actualizarea site-ului n-au putut să se despartă de poza maestrului. "A făcut parte din familia noastră" De când a încetat din viaţă, în cabina lui Nae Lăzărescu lucrurile au rămas intacte. "Le-am lăsat acolo, mie şi colegilor mei ne vine greu să ne despărţim de fotografia lui, în semn de respect pentru că a făcut parte din familia noastră. E ca un omagiu adus acestui coleg, chiar ne e greu să ne despărţim de el...

Citeste continuarea pe Ring.ro

 

Mai multe articole despre:
NAE LĂZĂRESCU A MURIT nae lăzărescu