MENIU

Mr Bean a divorţat

Sunetra Sastry, soţia actorului Rowan Atkinson, a obţinut, marţi, divorţul de soţul ei - interpretul personajului Mr. Bean -, de care se despărţise în 2014, după o căsnicie care a durat 24 de ani, informează contactmusic.com.

Sunetra Sastry, o specialistă în machiaj care lucrează pentru BBC, s-a despărţit în 2014 de soţul ei celebru, în vârstă de 60 de ani, după ce acesta a început o aventură cu Louise Ford, o actriţă de comedie în vârstă de 32 de ani, notează Mediafax.ro.

Divorţul a fost pronunţat marţi de un tribunal britanic, după o audiere extrem de rapidă, care a durat mai puţin de un minut.

Decizia, pronunţată de judecătorul Stephen Alderson de la Tribunalul pentru chestiuni familiale din Londra, a avut la bază "comportamentul nerezonabil" al actorului. Nici Rowan Atkinson, nici Sunetra Sastry nu au fost prezenţi la acea audiere.

Rowan Atkinson şi Sunetra Sastry s-au căsătorit în 1990, la New York, şi au împreună doi copii - Ben, în vârstă de 22 de ani, şi Lily, în vârstă de 20 de ani.

Relaţia celebrului actor britanic cu noua sa iubită a început după ce Atkinson a jucat alături de Louise Ford, în 2013, în piesa de teatru "Quartermaine's Terms", de Simon Gray, într-o montare realizată la West End Theatre din Londra.

Mai multe articole despre:
divorţ Mr Bean Sunetra Sastry