MENIU

Motivul incredibil pentru care divorțează unul dintre cele mai stabile cupluri

Motivul incredibil pentru care divorțează unul dintre cele mai stabile cupluri

Actriţa americană Gwyneth Paltrow şi cântăreţul britanic Chris Martin, solistul trupei Coldplay, care şi-au anunţat, marţi, despărţirea, au avut probleme în căsnicie, în ultimii cinci ani, din cauza ritualului Cabalei practicat de Paltrow.

Gwyneth Paltrow şi Chris Martin, care au doi copii împreună - Apple, în vârstă de nouă ani, şi Moses, în vârstă de şapte ani - şi-au anunţat despărţirea marţi, după ce au încercat să îşi salveze căsnicia "vreme de peste un an", dar se crede că relaţia lor a început să aibă probleme de cel puţin cinci ani, după ce Gwyneth Paltrow a devenit, în 2009, adepta Cabalei - doctrină religioasă urmată, printre alte vedete, şi de Madonna, informează Mediafax.ro. 

"Chris nu a fost mulţumit cu acest lucru. A simţit că începea să piardă femeia de care se îndrăgostise", a declarat o sursă pentru ziarul The Sun.

Cei doi au început să trăiască vieţi separate în ultimii ani, după ce actriţa, în vârstă de 41 de ani, a devenit din ce în ce mai preocupată de modă şi nutriţie - promovate pe Goop, blogul ei personal - iar Chris Martin, în vârstă de 37 de ani, a început să înregistreze cel mai recent album al formaţiei Coldplay, "Ghost Stories", ce va fi lansat pe 19 mai.

"Chris este mai relaxat şi mai discret şi i s-a părut din ce în ce mai greu să trăiască la standardele perfecte (ale lui Gwyneth, n.r.)", conform aceleiaşi surse.

Totodată, Chris Martin chiar s-a mutat anul trecut din casa de 7 milioane de lire (8,38 milioane euro), situată în Belsize Park, din Londra, în micul apartament al lui Guy Berryman, colegul său de trupă, din Hampstead Heath, în nord-vestul Londrei.

"Chris avea într-adevăr conflicte cu Gwyneth. Relaţia lor era sub o presiune uriaşă, iar el făcea tot posibilul să dreagă lucrurile. Dar a simţit că nu avea altă soluţie decât să se mute. Guy i-a oferit un loc unde să stea şi să se gândească la o rezolvare", se arată în declaraţia sursei.

Cele două vedete, care s-au căsătorit pe 5 decembrie 2003, şi-au anunţat despărţirea într-un mesaj comun, publicat pe site-ul actriţei americane, goop.com.

Mai multe articole despre:
divorţ cupluri Gwyneth Paltrow Chris Martin