MENIU

Mona Croitoru și-a dat întâlnire cu admiratoarele sale într-un loc destinat frumuseții

Mona Croitoru, una dintre cele mai iubite bloggerițe din România, alături de unul din cele mai mari centre estetice din București, a fost gazda unui eveniment special, destinat frumuseții, îngrijirii și remodelării corporale. Structurată pe mai multe capitole, întâlnirea s-a bucurat de prezența a numeroși parteneri importanți precum restaurantele Cocoșu' Roșu, Rowe România, Complete Beauty sau Weyergans România. 

"În acest an, le-am propus cititoarelor mele o petrecere ale căror principale teme au fost bună dispoziția și îngrijirea corporală. Pentru mine a fost o mare plăcere să mă văd din nou cu prietenele mele virtuale, care îmi sunt alături de 5 ani de când am scris primul meu articol pe http://frommonawithgloss.ro/.

Împreună cu specialista în PR, Clara Ilie, și Carmen Tenescu, managerul Centrului de Estetică și Remodelare Corporală Hipocrat am pregătit celor care au fost alături de noi mai multe surprize, printre care evaluări avansate pentru ten și corp și ședințe de salinoterapie. În urma acestor evaluări, doamnelor li s-au propus tratamente complete pentru rezolvarea problemelor lor.

Ne-am îndulcit petrecerea cu Siluette, cea mai gustoasă prăjitură și singura din lume care nu îngrașă,  iar ceilalți parteneri ne-au oferit premii ce au constat în minunatele lor produse pentru frumețe", a arătat Mona Croitoru.

Mai multe articole despre:
null