MENIU

Momente grele pentru Tili Niculae din ”La Bloc”: „Inimioara copilului nostru s-a oprit”

Actriţa Tili Niculae a trecut, recent, printr-unul dintre cele mai grele momente din viaţa ei. În urmă cu câteva săptămâni, ea a pierdut o sarcină care ajunsese în opt săptămâni.

„De vreo trei ani, Dragoş şi Sofia mă pistonau să mai avem un bebe în casă. În februarie, m-am trezit şi am ştiut să sunt însărcinată. Aşa a fost şi la Sofie. Am mers la o clinică privată, ca să îmi fac analizele de sânge, dar eu ştiam că sunt însărcinată. Era o sarcină mică, la patru săptămâni. La ecografie, mi s-a spus că am un hematom foarte mare şi că am şanse 50-50. Mi s-a dat tratament, am făcut injecţii în burtă. La şase săptămâni i-am auzit inima, în săptămâna a şaptea am mers iar la ecografie, voiam să mă asigur că totul e bine”, a povestit Tili Niculae, potrivit libertatea.ro.

„În săptămâna a opta a mers din nou la ecografie. Medicul mi-a spus să las telefonul, pentru că filmam, şi am ştiut că i s-a oprit inima… Nu a fost să fie. Nu am căutat motive, am încercat să trec cu uşurinţă, ştiam că le-aş fi făcut Sofiei şi lui Dragoş rău. După chiuretaj am simţit că acolo mi-a rămas inima”, a mai spus actriţa, plângând.

Mai multe articole despre:
tili niculae