MENIU

Moment celebru din "Titanic", recreat de Leonardo DiCaprio şi Jonah Hill - VIDEO

Jonah Hill şi Leonardo DiCaprio au recreat scena din Titanic

Actorul Jonah Hill a fost însoţit, în timpul monologului interpetat în emisiunea "Saturday Night Live" (SNL) de intervenţia celebrului actor şi colegului său de film Leonardo DiCaprio, care a recreat o scenă faimoasă din filmul "Titanic".

DiCaprio a intrat pe scenă în show-ul de comedie imediat după ce Jonah Hill, colegul său din filmul "The Wolf of Wall Street"/ "Lupul de pe Wall Street", şi-a început monologul de "tip dur".

Dar atmosfera de sensibilitate a fost adusă din nou în scenă odată cu recreerea faimosului moment din filmul "Titanic" în care Jack o îmbrăţişează pe Rose pe prova vasului. Doar că de această dată personajele principale au fost DiCaprio şi Jonah Hill.

Bazat pe romanul autobiografic al lui Jordan Belfort, filmul "Lupul de pe Wall Street/ The Wolf of Wall Street" spune povestea unui broker care a trăit visul american până când acesta s-a transformat în coşmar. A început de jos şi a avut o ascensiune fulgerătoare, iar lăcomia corporatistă şi succesul în exces l-au transformat din broker onest într-un infractor implicat în scandaluri de corupţie, înşelăciune şi crimă.