MENIU

Moartea lui Yoav Stern, fostul soţ al Oanei Cuzino, învăluită în mister. Afaceristul fusese transferat, în secret, în Israel 

Yoav Stern, afaceristul şi fostul soţ al prezentatoarei Oana Cuzino, a murit pe 27 aprilie, din cauza unor complicaţii pe care le-ar fi suferit în urma unui accident casnic. S-a vehiculat că a decedat în spital, dar purtătorii de cuvânt ai unităţii spitaliceşti dezmint informaţia.

Yoav Stern fusese adus la spital, în urmă cu aproximativ 10 zile, într-o stare foarte proastă. În urma unei cazături, de la mai bine de un metru înălțime, afaceristul s-a ales cu mai multe hematoame cerebrale și puternice leziuni ale țesutului pulmonar.

Bărbatul avea 70 de ani şi a stat timp de 10 zile în comă. El fusese transportat la un spital din Capitală într-o stare foarte gravă, cu hemoragie cerebrală şi leziuni ale plămânilor. Iniţial, oamenii legii au crezut că loviturile au fost rezultatul unei altercaţii, însă ulterior poliţiştii au concluzionat că afaceristul s-a rănit după ce ar fi căzut pe scări de la o înălţime considerabilă. 

Familia ar fi decis să-l transfere la un spital din Israel pentru a beneficia de cel mai bun tratament. Astfel, acesta a murit în Israel, nu în Spitalul Elias din Capitală.

Moartea lui Yoav Stern este învăluită în mister, iar oamenii legii încă anchetează circumstanțele în care s-a produs decesul afaceristului. Atunci când a fost transportat la Spitalul Elias s-a vehiculat că unele dintre leziunile suferite de Yoav Stern au fost datorate unor lovituri aplicate cu o bâtă de baseball.