MENIU

Mihai Mărgineanu, vacanță împreună cu fiul său, în Marea Egee

Pe un velier de 16 metri, inchiriat din Atena, Mihai Margineanu a explorat alaturi de fiul sau frumusetile Marii Egee si ale insulelor grecesti. Artistul marturiseste ca a ales sa-si petreaca astfel cateva zile de vacanta ca sa se odihneasca dupa o perioada foarte aglomerata, dar si cu gandul sa se pregateasca pentru un adevarat tur de forta: “Filmari pentru serialul Las Fierbinti, examene la Autoritatea Aeronautica si concerte, primul fiind Haimanalele si Doamna, chiar de ziua mea, pe 2 octombrie, la Cinema Patria”. 

“Am plecat ca baietii”, spune Mihai Margineanu despre aventura de pe Marea Egee pe care a trait-o alaturi de baiatul sau, prilej cu care au putut descoperi “frumusetile ascunse de ape sau de distantele de neparcurs ale Greciei antice si moderne in aceiasi masura”.  

           “Am gasit insule in care este interzis orice mijloc de locomotie cu motor si lumea se deplaseaza cu magarii, am fost pe insula pe care John Fowles a scris Magicianul, am facut baie cu delfinii si am vazut colonii de zargani fosforescenti! Am cunoscut romani care fac parte din Romania aia frumoasa, pe care noi o iubim, si australieni, francezi, englezi, greci sau romani uniti de aceleasi pasiuni sau aceiasi muzica”, adauga cantaretul.

          Mihai Margineanu recunoaste ca vacanta nu a fost lipsita si de unele momente aventuroase, printre care o furtuna care i-a surprins in largul insulei Poros: “Am fost nevoiti sa ne adapostim intr-o marina pescareasca, cu adancimi necorespunzatoare velierului nostru. Dar, pana la urma, am avut noroc!

          Ziua de 2 octombrie va fi una foarte speciala pentru Mihai Margineanu, pentru ca, pe langa aniversarea zilei sale de nastere, va sarbatori si zece ani de spectacole live. Artistul va face acest lucru alaturi de cei 1000 de oameni care, pe 2 octombrie, vor fi prezenti la Cinema Patria, la super show-ul organizat de Vreau Bilet si care reuneste unii dintre cei mai buni muzicieni ai momentului -  “Haimanalele si Doamna”

Biletele se pot achizitiona de pe www.vreaubilet.ro sau de la casa de bilete de la Cinema Patria. 

 

Mai multe articole despre:
Marea Egee Mihai Mărgineanu