MENIU

Mihaela Rădulescu se confruntă săptămânal cu aceeaşi problemă

<p>Mihaela Rădulescu</p>

Mihaela Rădulescu, jurat la Românii au Talent, se plânge că de fiecare dată când se vine la Bucureşti nu îşi poate lua şi câinele.

Mihaela Rădulescu a împărtăşit problema pe care o are şi cu fanii ei de pe Facebook, în ideea că va găsi soluţii.

"Oare de ce nu ma lasa Taromul cu cainele ?! Si eu insist mereu sa zbor cu compania din tara mea, mai ales ca fac naveta ...saptamanal:) Nu-l iau cu mine peste tot, dar acum n-am cu cine sa-l las. Blue Air ? Anyone ?:)))
Sa nu uit sa-l trec pe Tango in contract data viitoare, ca poate ii trimite careva un avion privat doar lui:)))))))))", a scris Mihaela Rădulescu pe Facebook.

Mihaela Rădulescu, dezvăluiri despre Românii au Talent! Ce se întâmplă în timpul show-ului

Mihaela Rădulescu, jurat la Românii au Talent, a dezvăluit într-o postare pe Facebook despre bărbatul de lângă ea.

"In viata sau pe scena, barbatul de langa tine te face sa stralucesti. Eu mai am un avantaj...la munca - stau pe scaun fix langa Bebe:))))), care ma lumineaza toata", a scris Mihaela Rădulescu.

Românii au talent. Mihaela Rădulescu: "Am un băiat, vreau şi eu o fată"

Românii au talent. Mihaela Rădulescu a făcut o dezvăluire pentru unii poate aşteptată că şi-ar mai dori un copil.

In finala show-ului vor ajunge 3 concurenti din fiecare semifinala: doi alesi de public si unul ales de catre jurati, dintre concurentii clasati pe locurile 3 si 4 in preferintele celor care voteaza.

Vineri, intr-un decor spectaculos, primii 12 semifinalisti isi vor prezenta momentele cu care isi propun sa impresioneze atat juratii, cat si telespectatorii, care vor contribui in direct la jurizarea acestora. Votul telespectatorilor este cel care duce eroii mai departe, in finala!

 
Mai multe articole despre:
avion câine Mihaela Rădulescu Românii au talent