MENIU

Mihaela Rădulescu, oficial iubita lui Felix Baumgartner

Mihaela Rădulescu este oficial într-o nouă relaţie. După ce vedeta a anunţat în trecut acest lucru, vestea a fost anunţată şi de Felix, iubitul ei, pe pagina de Facebook.

"Când Einstein a spus că imaginaţia este mai importantă decât cunoaşterea, sunt sigur că nu s-a gândit la femeile care se cred iubitele mele. V-o prezint pe Mihaela Schwartzenberg, unica iubită din viaţa mea, iubirea vieţii mele şi cea mai sexi si inteligentă femeie la care am visat mereu, ea într-adevăr mă iubeşte pentru ceea ce sunt, indiferent de ce fac.", a scris Baumgartner pe Facebook.

(When Einstein said that the imagination is more important then knowledge, I'm sure he did not think about how many girls named themselfs my girlfriends.smile emoticon Let me introduce you to Mihaela Schwartzenberg, she is the ONLY girlfriend in my life, the love of my life and the smart sexy woman I've always dreamed about - she really loves me for who I am!
NO MATTER WHAT I DO!!!!!!).

Felix Baumgartner (45 ani), austriacul care a depăşit viteza sunetului prin saltul sau din stratosferă, are o avere fabuloasă, estimată la 250 de milioane de dolari.

Celebrul austriac mai are o echipă de fotbal, o linie de haine, o vodcă şi un parfum care îi poartă numele, dar şi un lanţ de restaurante în Viena.