MENIU

Cântăreaţa Mihaela Mihai atacă dur elevele care poartă "minijupe, ca pe Centură"

Cântăreaţa Mihaela Mihai a publicat pe contul său de Facebook un mesaj extrem de dur la adresa ţinutelor vestimentare pe care unele eleve le îmbracă la şcoală.

Cunoscuta artistă, în vârstă de 69 de ani, s-a declarat o susţinătoare vehementă a uniformelor şcolare. Totuşi, Mihaela Mihai a subliniat că "ar fi de dorit" ca fustele de la uniformele fetelor să aibă o lungime decentă, cu cel mult doi centimetri deasupra genunchiului.

"Sunt de acord 100% (cu uniformele, n. red), ştiind că ele sunt, din toate punctele de vedere, benefice pentru toată lumea", a scris artista pe reţeaua de socializare.

"Un singur lucru as preciza: ar fi de dorit ca fustele fetelor să fie, obligatoriu, scurte cu cel mult 2 cm deasupra genunchiului... Măsura adevăratei eleganțe, la Paris, este exact la jumătatea genunchiului.( Poate învață asta şi 'designerii' presidențiali...citându-mă, din eleganță). Nu mi se pare potrivit ca, la şcoală, să poarte fustițe mini, arătându-şi, multe dintre ele, bulane groase şi penibile. Este grotesc şi nu avantajează pe nimeni. Cele care au picioare frumoase, oricum li se văd. Sugerându-le doar, ele sunt mai sexy decât cu minijupe, ca pe Centură. Păcat de tinerețea lor!", a adăugat ea.

În plus, Mihaela Mihai a atras atenţia şi cu privire la "machiajul exagerat" al adolescentelor.

"Mai intervine şi problema machiajului exagerat şi a ojelor de toate culorile pe unghii. Vulgar! Toate astea pot fi practicate în afara şcolii. Cum ziceam: Păcat de tinerețea lor! Na, acum mă bate gândul să mă pun la dispoziția Ministerului Educației pentru a da cursuri de bune maniere în toate şcolile, pe rând", a încheiat aceasta.