MENIU

Mesajul cântăreţei belgiene Lara Fabian, după atentatele de la Bruxelles. "Sunt şocată..."

<p>Lara Fabian&nbsp;</p>

Cântăreaţa belgiană Lara Fabian a postat pe contul personal de Facebook un mesaj prin care şi-a exprimat sentimentele grele care o încearcă după atentatele teroriste din Bruxelles.

"Sunt şocată de aceste atacuri oribile împotriva ţării mele, împotriva noastră a tuturor, împotriva umanităţii...", a scris artista pe reţeaua de socializare. "Gândurile mele se îndreaptă către toate victimele şi familiile lor", a adăugat Lara Fabian.

Mesajul ei a fost redistribuit de mii de ori şi a adunat numeroase comentarii, însă cântăreaţa le-a cerut internauţilor să arate îngăduinţă şi să nu îşi exprime opiniile politice pe contul său de Facebook.

"Vă mulţumesc că în aceste momente de durere şi tristeţe evitaţi să postaţi pe această pagină părerile şi analizele politice. Puteţi face asta pe paginile personale", a comentat Lara Fabian.

Atentatele comise marți dimineață aeroportul internațional Bruxelles-Zaventem și stația de metrou Maelbeek din capitala belgiană s-au soldat cu cel puțin 34 de morți și 230 de răniți.