MENIU

Mariana Cojocaru a făcut astrograma cuplurilor din showbiz: Ce spune despre Andreea Marin şi Tuncay

Andreea Marin și Tuncay s-au întors din vacanță

Mariana Cojocaru, doctorand în genetică medicală, dar şi astrolog- numerolog, a realizat, pentru Libertatea, astrograma unor cupluri din showbiz. Aşa am aflat cum se înţeleg Andreea Marin şi Tuncay, Mihaela Rădulescu şi Dani, dar şi cum se va termina telenovela Silviu Prigoană-Adriana Bahmuţeanu, potrivit libertatea.ro.

Mariana Cojocaru are peste 14 ani de experienţă în numerologie şi astrologie. În 2008 l-a avertizat pe Adrian Iovan că în următorii şase ani o să aibă un accident foarte grav, previziune care, de altfel, s-a şi adeverit, pilotul găsindu- şi sfârşitul la începutul acestui an.
Este un vindecător pentru sufletul ei

Despre căsnicia “Zânei” cu turcul, astrologul are numai veşti bune: “Pot să vă spun cu certitudine că între Andreea şi turcul Tuncay este o relaţie de tip saturnian, căci el are Saturn conjunct cu Coada Dragonului, iar Andreea este Capricorn, deci e guvernată de Saturn. E o relaţie de tip fratern, deci cei doi seamănă foarte mult şi se înţeleg ca fraţii. Sunt prieteni minunaţi. Tuncay e un vindecător pentru sufletul ei. Relaţiile saturniene sunt liniştite, plăcute, dar nu sunt binecuvântate cu copii (maxim unu). Vedeţi semnificaţia lui Saturn în mitologie şi relaţia sa cu copiii”. Citeste mai mult...