MENIU

Maria Constantin, schimbare spectaculoasă de look! Cum arată artista acum

Maria Constantin, una dintre cele mai iubite interprete de muzică populară, le-a făcut de curând o surpriză de proporţii fanilor săi virtuali cu o spectaculoasă schimbare de look.

Mai concret, cu ajutorul unor stilişti, Maria Constantin s-a transformat în...Maria Tănase, legenda incontestabilă a muzicii româneşti. Artista şi-a informat fanii că schimbarea de look nu este permanentă. ” În amintirea Mariei Tanase, vă dăruiesc câteva fotografii realizate de ‪Radu Enache‬, și o binecunoscută ‪‎doină‬ a acesteia, în interpretare proprie! P.S. : culoarea părului a fost provizorie!”, le-a transmis Maria Constantin prietenilor ei virtuali.

Mirela Constantin s-a născut pe 12 martie 1987 în micul orăşel Bălceşti din judeţul Vâlcea. Primii paşi în muzică i-au fost îndrumaţi de către tatăl sau, Ilie Constantin, polinstrumentist al Ansamblului Profesionist “Doina Gorjului”

În anul 2005 a absolvit Liceul de Muzică şi Arte Plastice “Contantin Brăiloiu” din Târgu Jiu – Secţia Flaut. În acest timp a obţinut numeroase premii şi locuri 1 la olimpiadele judeţene şi naţionale, fiind remarcată şi apreciată că una dintre cele mai bune eleve olimpice ale acestui liceu. Participantă la Vocea României 2014, până în etapă a patra, demonstrând abilităţi de interpretare în domeniul muzicii uşoare şi denumită Marilyn Monroe de România!