MENIU

Margherita de la Clejani, condamnată definitiv pentru că a condus DROGATĂ

Celebra interpretă de muzică de petrecere Margherita de la Clejani a fost condamnată definitiv de Curtea de Apel Bucureşti pentru accidentul pe care l-a produs atunci când a condus drogată şi a lovit o maşină. Artista trebuie acum să plătească o amendă în valoare de 40.000 de lei. Decizia magistraților este definitivă. 

Margherita de la Clejani a fost condamnată definitiv pentru accidentul rutier pe care l-a produs în luna mai a anului 2020, când a condus sub influența drogurilor. 

Artista trebuie să achite și o amendă penală în valoare de 40.000. Pe lângă asta, celebra cântăreață nu va mai putea conduce pentru o perioadă de trei ani. 
În 2020, când a avut loc accidentul, Margherita a încercat să facă povestea uitată cât mai repede.

"Margherita nu este o consumatoare de droguri, eu sunt contra drogurilor. Cu toții greșim, nu aveți de ce să mă condamnați. Părinții mei se uită la televizor și văd "fata mea drogată..." Încetați, vă rog, cu drogurile astea", spunea, la vremea aceea, Margherita.

Magistrații au decis însă că artista trebuie să plătească. Aceasta a fost condamnată inițial la plata unei amenzi penale în valoare de 16.000 de lei, însă judecătorii de la Curtea de Apel Bucureşti i-au schimbat sentința, majorând suma. 

Și perioada în care Margherita nu avea dreptul de a conduce era mai scurtă inițial, de doar un an de zile.