MENIU

Maradona îşi acuză fosta soţie că l-a furat ca-n pampas

Legenda fotbalului argentinian, Diego Armando Maradona, şi-a acuzat fosta soţie, Claudia Villafane, că i-a furat aproape 9 milioane de dolari din conturi.

Într-o emisiune TV la Canal America, copilul teribil al fotbalului din ţara tangoului, "mâna lui Dumnezeu" care n-a pus niciodată mâna pe ce nu i se cuvenea, în afară de balonul rotund din meciul de pomină cu reprezentativa Albionului la Cupa Mondială din 1986, şi-a acuzat iubita din copilărie, Claudia Villafane, că e nici mai mult nici mai puţin decât o "hoaţă" în toată regula.

"Dacă a făcut ceea ce mă tem că a făcut, atunci, din păcate, va trebui să meargă la închisoare," a afirmat fostul mare campion, acum în vârstă de 54 de ani.

Claudia Villafane susţine că este absolut nevinovată. Cei doi s-au cunoscut într-un cartier sărac din Buenos Aires înainte ca Maradona să devină o vedetă internaţională.

Cele două fiice ale fostului cuplu, Dalma şi Giannina, au postat mesaje pe Twitter în care-şi exprimă sprijinul pentru mama lor.

Maradona a condus echipa "pumelor" argentiniene la victorie finală în Cupa Mondială din 1986 şi atât iubitorii fotbalului cât şi specialiştii acestui sport, inventat de gentlemen-i şi încăput pe mâinile golanilor, consideră că micuţul vrăjitor al balonului cu o slăbiciune pentru cocaină şi femei frumoase este, totuşi, unul dintre cei mai mari jucători ai tuturor timpurilor.