MENIU

Madălina Ghenea a pierdut definitiv trenul spre Hollywood

Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea s-a iubit cu Gerard Butler mai bine de un an jumate, însă n-a fost chip să-l convingă pe starul de la Hollywood să îi pună inelul de logodnă pe deget. Însă actuala lui iubită, Morgan Brown, a reuşit să facă acest lucru după doar jumătate de an de relaţie.

Românca noastră e istorie pentru actorul scoţian. Butler a dat-o definitiv uitării şi e de-a dreptul înnebunit după actuala lui iubită, Morgan Brown, o afaceristă de succes în designul interior. Cel mai râvnit burlac de la Hollywood pare dispus să renunţe la burlăcie pentru frumoasa şatenă şi să o conducă la altar. Potrivit presei de peste Ocean, starul i-a oferit acesteia deja inelul de logodnă, iar Morgan l-a afişat recent în timpul unei plimbări prin Malibu, în California. Brown şi Butler formează un cuplu din vara anului trecut şi par extrem de îndrăgostiţi. Porumbeii nu-şi ascund afecţiunea pe care o au unul pentru celălalt, ba chiar o afişează public, făcând risipă de gesturi pline de tandreţe.

În 2013, Butler a fost la un pas să-şi lege destinul de cel al Mădălinei Ghenea. Paparazzi din toată lumea erau pe urmele lor şi presa internaţională îi dădea ca şi luaţi. Însă visul frumos al “Cenuşărese” din România s-a spulberat în primăvara lui 2014.

Mai multe articole despre:
null