MENIU

Lovitură CUMPLITĂ pentru MIHAI MORAR

Mihai Morar, cunoscutul om de radio si de televiziune, a fost executat silit de o banca si obligat sa achite penalitati de peste 11.000 de euro.

Mihai Morar a fost dat in judecata in 2011 de o banca, obiectul procesului castigat de institutie fiind “actiune in regres cheltuieli de judecata”. La 14 septembrie 2011, decizia Judecatoriei Sectorului 1 era in favoarea bancii, care era reclamant. In total, Morar a fost obligat sa achite putin peste 50.000 de lei, adica peste 11.000 de euro, scrie WOWbiz.ro.

Vedeta TV nu a platit acesti bani, iar banca l-a dat din nou in judecata, la 12 iulie 2012, cerind incuviintarea silita a lui Morar.

Suparat pe banca, acesta a postat pe un site de socializare anunt ca nu va mai calca pe la banca: "Cu respect fata de majoritatea angajatilor, dar nu voi mai calca niciodata intr-o agentie…Incapatanarea mea de a lucra de ani de zile cu banca asta imi este rasplatita cu cel mai birocratic sistem de colaborare cu clientii… de vina nu sunt angajatii, ci sistemul ramas imbatranit".