MENIU

Legătura necunoscută dintre Cristian Ţopescu, soţia acestuia şi Klaus Iohannis

Cristian Ţopescu

Te-ai fi gândit vreodată că între soţia lui Cristian Ţopescu, Christel Ungar Ţopescu, şi Klaus Iohannis există o legătură? Fostul comentator sportiv a dezvăluit adevărul.

Cristian Ţopescu şi-a deschis sufletul în faţa Florentinei Fântânaru, la Antena Stars. El a vorbit despre cum şi-a cunoscut soţia şi a spus care este principala calitate a acesteia, conform spynews.ro.

"Participam la nişte spectacole sportive şi eu prezentam un fel de parte sportivă. La un moment dat, fiind în culise, am auzit pe cineva cântând la pian. Am văzut-o şi mi-a plăcut foarte mult de ea. Asta se întâmpla pe lângă Sibiu. A intrat mai târziu la televiziune după un concurs şi aşa am rămas împreună. De atunci muzica face parte din ambianţa familiei noastre. Am învăţat de la soţia mea corectitudina nemţească. Ea este saşă şi acel lucru este cel mai important. Mai este cineva în zilele noastre de aceeaşi etnie care este la fel de corect, dar nu îmi permit să îi spun numele pentru că este o persoană importantă", a declarat Cristian Ţopescu, făcând aluzie la preşedintele României, Klaus Iohannis.

Cristian Țopescu (77 ani) este un fost comentator sportiv și politician român. Este tatăl prezentatoarei de televiziune Cristina Țopescu.