MENIU

”Kurt Cobain trăiește!” Imaginile care i-au șocat pe fanii formației Nirvana

Au trecut mai bine de 20 de ani de când solistul formației Nirvana, Kurt Cobain, s-a sinucis, însă unii dintre fanii trupei susțin că l-au văzut, recent, în viață.

Ipoteza că solistul Nirvana trăiește a pornit de la un clip care a reînceput să circule pe YouTube zilele acestea. În imaginile filmate în 2012 apare un tânăr din Peru care cântă ”Come As You Are”, o melodie celebră a trupei. 

Asemănarea dintre vocea artistului din Peru și cea a lui Kurt Cobain este, într-adevăr, izbitoare, motiv pentru care cei care au văzut imaginile sunt convinși că persoana de pe scenă este chiar legendarul rocker.

Numeroasele speculații au determinat formația Nirvana să dea un răspuns ironic pe Facebook. ”Da, Kurt Cobain trăiește. A avut nevoie de puțin mai mult timp pentru a învăța să cânte la chitară cu mâna dreaptă”, au glumit membrii Nirvana. Artistul din Peru cântă cu mâna dreaptă, în timp ce Kurt Cobain era stângaci.

De-a lungul timpului, mulți fani au pus la îndoială sinuciderea lui Cobain. Unii cred că acesta a fost ucis de către un asasin plătit de soția sa, Courtney Love, și că scrisoarea de adio lăsată de el este, de fapt, un fals.

Mai multe articole despre:
Peru Kurt Cobain Nirvana come as you are