MENIU

KATE MOSS, manechinul care nu îşi arată vârsta

Kate Moss
<p>Kate Moss, topless &icirc;n Playboy la 40 de ani</p>
<p>Kate Moss, topless &icirc;n Playboy la 40 de ani</p>

KATE MOSS împlineşte astăzi 40 de ani. Considerată printre cele mai de succes manechine din lume, frumoasa britanică a defilat într-un sfert de secol în sute de spectacole de modă şi a strâns o avere de peste 50 de milioane de dolari.

KATE MOSS nu pare să îşi arate vârsta. KATE MOSS continuă să participe la prezentări de modă, iar Playboy a dorit cu tot preţul ca Moss să apară în cea de-a 60-a ediţie a celebrei reviste pentru bărbaţi, îmbrăcată într-un costum sexy de iepuraş.

KATE MOSS şi-a făcut debutul în 1996, defilând pe podiumul de modă pentru Calvin Klein. Adolescenta înaltă şi subţire a stârnit o adevărată isterie printre femei, care au dorit cu orice preţ să arate ca ea. KATE MOSS a continuat să defileze pentru nume celebre ca Louis Vuitton, Christian Dior şi Marc Jacobs. KATE MOSS a fost imaginea companiei Rimmel timp de un deceniu, iar în urmă cu trei ani a lansat o colecţie proprie în Regatul Unit, ce a înregistrat un succes uriaş.

În schimb, viaţa privată a fotomodelului a fost una turbulentă. Kate Moss a avut relaţii cu o serie de bărbaţi celebri precum Johnny Depp şi Pete Doherty, iar în 2005, vedeta a fost implicată într-un uriaş scandal mediatic, după ce a fost acuzată că ar fi consumat cocaină. KATE MOSS a pierdut contracte ce valorau zeci de milioane de dolari, dar acuzaţiile au fost retrase în 2006, din lipsă de dovezi.

Mai multe articole despre:
Kate Moss manechin fotomodel