MENIU

Kate Middleton, sarcină cu mare risc

<p>Kate Middleton</p>

Kate Middleton, în vârstă de 32 de ani, a anunţat luni, prin intermediul reprezentanţii Casei Regale, că aşteaptă al doilea copil cu soţul ei, Prinţul William.

Gravidă în şapte săptămâni, ducesa are din nou greţuri puternice şi nu se opreşte din vomitat, aşa cum a păţit când a fost însărcinată cu Prinţul George, scrie Click.ro.

Deşi ar fi trebuit să participe la un eveniment miercuri la Londra, Kate a fost obligată de medici să rămână închisă în Palatul Kensington, reşedinţa cuplului regal. În plus, toate apariţiile ei programate săptămâna aceasta au fost anunlate, iar surse din apropierea familiei regale au povestit că, dacă îi va fi la fel de rău, orice ieşire publică va fi interzisă. 

Conform dailymail.co.uk, Kate a început să se simtă rău săptămâna trecută. Boala ei, numită hipermeză gravidică, poate duce la stări de vomă, deshitratare, pierdere în greutate şi o creştere a toxinelor din sânge şi urină. Când era gravidă cu George, Kate a fost chiar internată din cauza bolii, care e foarte periculoasă atât pentru mamă, cât şi pentru făt.

Mai multe articole despre:
gravidă Kate Middleton sarcină