MENIU

Kamara, SUPER-IMPRESIONAT de Alexandra Crișan. “Mi s-a zbârlit pielea...!” Vezi mesajul integral

I-am recomandat bunului meu prieten și coleg, Kamara (Alb Negru), să vizualizeze clipul Alexandrei Crișan, ce-a care a dus în delir atât publicul, cât și jurații de la X Factor, apoi să-și spună părerea. Reacția acestuia a fost neașteptată, motiv pentru care public mesajul pe care mi l-a transmis personal.

 Surprinzător, artistul Kamara, omul Kamara a încremenit când a ascultat-o pe Alexandra Crișan, pe care nu a reușit să o vadă la X Factor. Ulterior mi-a trimis un mesaj pe care l-am rugat să îmi dea voie să-l public, deși nu era destinat publicității. Evident,  artistul a fost de acord.

"Senzațională Alexandra Crișan. Mi s-a zbârlit pielea pe mine până pe spate, nu am mai pățit așa ceva în viața mea. Și asta fără să-i știu povestea. Am văzut abia apoi celălalt filmulete. Are o trăire incredibilă. Spunei din partea mea că o să vin la concertele ei cu soția și cu bebe... Să se țină de muzică, are loc pe scena...sper să câștige, e de departe cea mai buna care a fost vreodată la X Factor România. Totul e să rămână cu picioarele pe pământ şi să cânte de fiecare dată cum a făcut-o la prima ei apariție. Cântă, nu țipă, e modestă şi din ce simt eu, nu ține să impresioneze pe nimeni. Cântă pentru că îi place. Poți să îi spui tot ce am spus aici, sau să-i arăți mesajul meu", este mesajul integral, pe care Kamara l-a transmis după ce a vizualizat piesa "Purple Rain", interpretată de Alexandra Crișan, la X Factor.

Vezi VIDEO 

https://www.youtube.com/watch?v=rSomZrpnAoU

Mai multe articole despre:
Kamara Alexandra Crisan