MENIU

Kamara a speriat invitații la un eveniment monden. Cum s-a transformat?

Jumătatea de culoare neagră a trupei Alb-Negru s-a transformat, ajungând greu de recunoscut chiar şi în rândul colegilor! Ghedi Kamara și-a vopsit părul blond, lucru care i-a șocat și pe fani. Niciodată nu l-au mai văzut așa.

Aseară, la petrecerea TV Mania, Kamara și-a făcut apariția pe covorul roșu cu noul său look. Pentru a promova noul videoclip "AlbNegru", care s-a filmat zilele trecute, artistul s-a vopsit blond, dar la rădăcină şi-a păstrat culoarea naturală.

Cu părul bogat și vopsit blond, solistul din trupa Alb Negru este foarte mândru de noul său look. Prima oară și-a făcut apariția în public, vopsit blond, tot ieri, când a participat la un eveniment organizat de Adina Buzatu, la mall Băneasa.

„Am stat trei ore și jumătate la salon pentru nuanța asta”

Kamara a petrecut ore bune la salonul unde s-a vopsit, timp în care specialiștii s-au chinut să îi scoată culoarea cu care se mândrește acum. „Trei ore și jumătate am stat la salon pentru nuanța asta. Am mai fost vopsit blond în 1998, înaintea Campionatului mondial de Fotbal. Pe vremea aceea, jucam și eu la U Cluj. După aceea, toți fotbaliștii s-au vopsit blonzi”, a spus Kamara.

Mai multe articole despre:
Kamara kamara blond