MENIU

Jeremy Clarkson a avut un accident de maşină. Fotografia care i-a îngrijorat pe fani

<p>Jeremy Clarkson, anunț de ultimă oră: Ce se &icirc;nt&acirc;mplă cu "Top Gear"</p>

Cunoscutul realizator TV Jeremy Clarkson a avut un accident de maşină, în timpul filmărilor pentru show-ul pe care îl pregăteşte pentru Amazon.

Britanicul în vârstă de 55 de ani a postat pe contul său de Twitter o fotografie în care se văd fiarele contorsionate ale unui automobil, însoţită de mesajul: "Am avut 'un mic' accident azi, la filmări".

Deşi Clarkson nu a oferit mai multe detalii, cel mai probabil a scăpat cu doar câteva zgârieturi, scrie The Guardian.

Fanii au rămas confuzi cu privire la accident, mulţi întrebându-se dacă Jeremy Clarkson chiar se afla la volan şi unde s-a petrecut totul. Asta pentru că, în ultima perioadă, fosta vedetă BBC a publicat pe reţelele de socializare o serie de fotografii realizate în Barbados.

Jeremy Clarkson, fostul star al show-ului "Top Gear", care şi-a încetat în 2015 colaborarea cu British Broadcasting Corporation (BBC), după o dispută violentă cu producătorul Oisin Tymon, urmează să realizeze un nou show pentru grupul Amazon.

În luna iulie a anului trecut, Jeremy Clarkson, Richard Hammond şi James May, foştii prezentatori ai emisiunii "Top Gear", au făcut public faptul că pregătesc un nou show automobilistic, care va fi difuzat, începând din 2016, pe platforma online Amazon Prime, deţinută de grupul Amazon.