MENIU

Ja Rule s-a înfuriat din cauza unei greşeli minore pe Wikipedia. Ce scria despre el

Rapperul american Ja Rule s-a enervat după ce a văzut că pe pagina care îi este dedicată pe Wikipedia există o eroare. Mai exact, în loc să scrie că artistul are o înălţime de 1,75 metri, scria că are 1,68 metri.

Celebrul rapper american Ja Rule s-a enervat după ce a descoperit că pe pagina de Wikipedia unde este prezentată biografia lui există o greşeală.

Concret, în loc să scrie că are o înălţime de 1,75 metri, pe site se arăta că artistul ar avea 1,68 metri, relatează metro.co.uk.

Deranjat de această eroare, cântăreţul în vârstă de 39 de ani a publicat pe contul lui de Twitter un mesaj legat de această „problemă”.

„Wikipedia este lucrul cel mai lipsit de acurateţe. Serios, cum de funcţionează încă? Oricum, cineva să corecteze... am 1,75 metri, nu 1,68”, a scris el.

Postarea lui a adunat mii de aprecieri, dar şi comentarii ironice. Aşadar, Ja Rule a mai publicat un mesaj adresat „celor care insistă că are doar 1,68 metri”: „E ok, voi sta pe portofel”, a scris el, adăugând hashtag-ul #problemeleoamenilorscunzi.

Mai multe articole despre:
mesaj înălţime greşeală Wikipedia Twitter Ja Rule