MENIU

J.Lo si-a cumparat apartament de 22 milioane de dolari! Uite cum arata!

Desi se poate lauda cu o avere impresionanata, care i-ar permite sa locuiasca in cele mai exclusiviste cartiere de vile, Jennifer Lopez a decis sa ramana mai aproape de locul in care a copilarit, Bronx, New York. Nu, vedeta nu s-a intors de unde a plecat, dar a avut grija sa-si cumpere un apartament de 22 milioane de dolari, in Manhattan, New York.

Noua locuinta a vedetei, este un penthouse, situat la ultimul etaj al unei cladiri cu doar 4 apartamente. Potrivit New York Daily News, J.Lo se bucura de vecini de seama, avand in vedere ca in acelasi edificiu mai locuiesc personalitati precum Chelsea Clinton, singura fiica a fostului presedinte american, Bill Clinton, precum si pilotul de curse NASCAR, Jeff Gordon.

Cum arata apartamentul in care Jennifer Lopez are de gand sa-si petreaca timpul liber si de ce valoareaza 22 milioane de dolari? Unul dintre cei mai apreciati brokeri imobiliari din New York, Melanie Lazenby, descrie penthouse-ul ca fiind "o fortareata de lux". Are 6 bai si o panorama destul de larga asupra parcului Madison Square, care ar taia oricui rasuflarea.

Articolul integral pe Divahair.ro.

Mai multe articole despre:
apartament Jennifer Lopez artistă