MENIU

Iulia Vântur vorbește despre relația cu Salman Khan. Va exista sau nu o căsătorie?

Presa indiană a anunțat cu trâmbițe căsătoria Iuliei Vântur cu șarmantul Salman Khan, însă adevărul e departe de realitate.

Iar acest lucru a fost confirmat chiar de frumoasa prezentatoare. Ea a mărturisit că nu este vorba despre nicio o relație de dragoste între ei și actorul indian, cu atât mai mult despre o căsătorie.

”S-au produs foarte multe confuzii, nedreptăţi chiar, multe apărute în urma scenariilor inventate de presă. Ba că mă căsătoresc, ba că m-am despărţit, ba că am fost umilită, iar m-am căsătorit şi tot aşa. Nu am spus niciodată că am planuri pentru căsătorie, ba mai mult, nu am confirmat vreo relaţie, în ultimii ani. Am încercat să fiu cât mai discretă cu viaţa mea personală, tocmai din acest motiv. Da, am ales să fiu persoană publică, prin natura meseriei mele, însă e dreptul meu să aleg oamenii cu care să-mi împărtăşesc viaţa intimă. De asta se numeşte intimă. Înţeleg nevoia de a avea titluri în fiecare zi, însă a devenit o telenovelă interminabiă, cu scenarii din ce în ce mai fabuloase. Nu trăiesc ceea ce se scrie în presă, Slavă Domnului! Am observat că orice ai spune, eşti judecat, reinterpretat, de parcă toţi ar trebui să trăim după aşteptările presei”, a declarat vedete, potrivit click.ro.

Mai multe articole despre:
Iulia Vântur salman khan