MENIU

Iulia Vântur este în culmea fericirii. Vestea extraodinară pe care a primit-o Salman Khan azi!

Starul de la Bollywood Salman Khan, iubitul româncei Iulia Vântur, a primit luni vestea bună pe care o aştepta de câţiva ani. Actorul a fost achitat în două cazuri de braconaj care datează din 1998.

În 2006 și 2007, Khan a fost condamnat la un an și cinci ani de închisoare de instanțe inferioare din nordul statului Rajasthan pentru uciderea unei gazele și a două antilopele protejate în incidente separate care au avut loc în 1998, scrie Agepres.

Khan a petrecut câteva zile în închisoare în aprilie 2006 și în august 2007, dar a fost eliberat pe cauțiune după ce Înalta Curte din Rajasthan a suspendat ambele sentințe.

Luni, instanța a constatat că probele împotriva Khan sunt insuficiente, a declarat avocatul său Hastimal Saraswat reporterilor.

Nu a existat nicio dovadă că animalele moarte au fost împușcate cu arma pentru care Khan avea licență, a declarat Saraswat.

Cazul împotriva lui Khan, 50 de ani, a fost înaintat de către comunitatea Bishnoi din Rajasthan, un grup hindus pentru care fauna sălbatică este sacră.

Acuzarea poate contesta verdictul la Curtea Supremă.