MENIU

Iubitul Andei Adam și-a dat întâlnire cu Oana Zăvoranu

<p>Anda Adam şi Cătălin Ţ&icirc;ră</p>

Fotbalistul Cătălin Ţâră e mărul discordiei între Oana Zăvoranu şi Anda Adam. Se pare că iubitul Andei flirtează de mai mult timp cu Oana, pe care a invitat-o la el, în Amsterdam.

După ce Oana Zăvoranu a făcut o serie de afirmaţii dure la adresa Andei Adam, care se pare că ar fi ameninţat-o pe divă, "ring" a aflat care e, de fapt, motivul real al scandalului dintre cele două dive.

O sursă din anturajul fotbalistului a povestit, pentru "ring", despre relaţia dintre Cătălin Ţâră şi Oana Zăvoranu.

"E normal că Anda a luat foc şi a ameninţat-o pe Oana, chiar dacă nu i-a spus în faţă. Cătălin şi Oana vorbesc de mult prin mesaje, iar Anda se pare că a aflat. El a chemat-o la Amsterdam pe Oana, dar ea nu a vrut să vină. Îşi trimit poze unul altuia, îşi fac declaraţii... Cătălin, cel puţin, e destul de îndrăgostit de Oana, dar încă e într-o relaţie cu Anda". Astfel, şansele Andei Adam de a rămâne cu fotbalistul sunt aproape zero deşi au trecut împreună peste mai multe scandaluri. "Fiind la distanţă, relaţia lor s-a cam răcit şi sunt slabe şanse să mai dureze prea mult. Mai ales că amândoi mai vorbesc şi cu alte persoane. El e fotbalist şi arată bine, să fim serioşi, normal că mai are de-a face şi cu alte femei", ne-a spus aceeaşi sursă.

Mai multe articole despre:
scandal Oana Zăvoranu întâlnire Cătălin Tara