MENIU

Imagine de excepție cu Horia Brenciu și fiul adoptiv. Melodia „tata” le-a consolidat relația „tată-fiu”

Horia Brenciu a lansat recent un videoclip emoționant pentru melodia sa "Tată", în care apare alături de fiul său adoptiv, Toma. Acest proiect are o semnificație specială, deoarece Toma, simpaticul băiețel al lui Horia Brenciu și al lui Alice Dumitrescu, joacă un rol central. Brenciu, cunoscut pentru atașamentul său față de cei patru copii, a împărtășit pe rețelele de socializare imagini impresionante din videoclip.

Horia Brenciu și Toma, relație specială

„O experiență care ne-a marcat… Pe fiul meu, Toma, pe regizorul Iura Luncasu, pe mine și întreaga echipă alături de care am filmat clipul “Tată””, a scris Horia Brenciu pe Facebook. Toma, care a împlinit 9 ani pe 7 iunie, este un băiat adorabil, cu trăsături delicate, pasionat de tenis, înot și muzică. Videoclipul surprinde momente de tandrețe și afecțiune între tată și fiu, transmițând un mesaj profund despre legătura lor specială.

Horia Brenciu a dezvăluit povestea adopției lui Toma în decembrie 2016, în cadrul unei emisiuni televizate, pe care o prezenta alături de Diana Munteanu. Toma a intrat în viața lor când avea doar 2 ani și jumătate. „Toma este băiatul nostru. Are 2 ani și 6 luni. Este adevărat că nu l-a purtat Alice în burtă, însă este băiatul nostru din clipa în care a venit pe lume. Este o minune de copil, inteligent, talentat la cântat și fotbal și extrem de iubitor”, a spus Brenciu, exprimându-și recunoștința față de Dumnezeu pentru acest dar minunat.

Horia Brenciu se bucură de o familie unită și iubitoare

Pe lângă Toma, Horia Brenciu și Alice Dumitrescu mai au împreună o fiică, Mina, iar Andreea și Maria sunt fiicele lui Alice din alte relații. „Mina și Toma sunt de nedespărțit, iar Alice stă cu ei aproape tot timpul. Sunt un om bogat și-i mulțumesc, din tot sufletul meu, lui Dumnezeu pentru comorile mele”, a declarat Horia Brenciu, subliniind bucuria pe care o simte alături de cei patru copii ai săi.

Invitat în emisiunea „Profesioniștii” a Eugeniei Vodă, Horia Brenciu a povestit despre circumstanțele speciale care au dus la adopția lui Toma. „Toma a venit la noi fără să căutam neapărat un copil. Dumnezeu ni l-a dat printr-un concurs de împrejurări favorabile. Am auzit de la niște cunoștințe despre o tânără care voia să avorteze și am făcut toate demersurile necesare pentru a-l adopta. Soția mea a fost alături de ea pe parcursul întregii sarcini, asigurându-i toate condițiile necesare. După naștere, Alice l-a adus acasă și am finalizat toate formalitățile legale”, a explicat Horia Brenciu.

Videoclipul "Tată" este mai mult decât o simplă producție muzicală; este o mărturie a iubirii și dedicării unui tată pentru fiul său, un simbol al legăturii speciale care îi unește. Această experiență a marcat profund atât familia Brenciu, cât și echipa de filmare.