MENIU

Îl mai ţii minte pe Andrei Cerbu? Ce face acum puştiul care a făcut senzaţie la "Românii au talent"

Andrei Cerbu, unul dintre finaliştii sezonului patru al show-ului "Românii au talent", va reprezenta România la Campionatul Mondial al Artelor, din SUA.

Adolescentul, elev în clasa a VII-a la Colegiul Naţional "C. Negruzzi" din Iaşi, va merge peste Ocean în perioada 8-18 iulie. Atunci, Andrei va concura alături de alţi 20 de tineri din întreaga lume, la fel de talentaţi.

"Am trimis un link şi a fost selectat. Acum va reprezenta România la acest concurs împreună cu încă vreo 20 de copii", a povestit tatăl lui Andrei pentru presa locală.

"Poate găsim şi un sponsor, deoarece drumul, cazarea şi tot ce mai presupune această aventură costă 7.000 de dolari. În celelalte ţări, statul sponsorizează lotul de copii care participă, la noi, părinţii trebuie să-şi sponsorizeze copiii ori să găsească sponsor. Andrei a avut noroc din acest punct de vedere până acum. Este foarte încântat de această plecare şi de concurs, mai ales că va avea ocazia să vadă Hollywood-ul", a adăugat el.

Andrei Cerbu avea dor 11 ani când s-a calificat în finala "Românii au talent", sezonul 4. Concurentul, un chitarist extrem de talentat, a încheiat competiţia pe locul al treilea.